начало » новини » НАГРАДИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ КОНКУРСА ГОДИШНИ...

НАГРАДИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ КОНКУРСА ГОДИШНИ НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА ЗА 2014 г.
26.01.2015

На 24-ти януари в Конферентен център "ТРАКИЯ" се проведе официалната церемония по награждаване на победителите в тазгодишния конкурс "Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа за 2014 г."


  


Официални гости на събитието бяха представители на държавни институции и неправителствени организации от България, както и международни гости от световно признати институции в областта на безопасността и здравето при работа.


 


Непосредствено преди официалната церемония по награждаване на победителите в конкурса се проведе и традиционната, трета по ред Годишна среща на Клубовете на специалиста по безопасност и здраве при работа, където членува и инж. София Костадинова от СТМ „Вита Инженеринг”.


  


Участие в мероприятието взеха повече от 180 специалиста, представители на български предприятия и членове на дванадесетте учредени клуба в страната. Официални гости на форума бяха представители на IOSH - Институцията за професионална безопасност и здраве при работа от Обединено кралство, както и членове на неправителствени организации по БЗР от Македония, Косово и Сърбия, част от BalOSHnet - Балканска мрежа за БЗР.

Сподели:


big_logo4big_logo6big_logo7big_logo3big_logo2big_logo6
дизайн и програмиране: УебДизайн