начало » новини » СТМ Вита участва в Националната конференнц...

СТМ Вита участва в Националната конференнция "Здравословни работни места за всички възрасти"
31.10.2016

На 26 октомври 2016 г. в София се проведе Национална конференция Здравословни работни места за всички възрасти. Събитието е част от Европейската седмица по безопасност и здраве при работа. На събитието присъства и екипът на СТМ Вита инженеринг.

 Провеждана всяка година през октомври (календарна седмица 43), Европейската седмица за безопасност и здраве при работа е връхната точка на всяка кампания за здравословни работни места. Със стотиците събития за повишаване на осведомеността, провеждани в целия ЕС и извън него, и с допълнителните стимули за отразяване в медиите, това е идеална възможност да се включите в кампанията.

Специални прожекции на филми, събития в социалните мрежи, конференции, изложби, състезания и обучения са само част от дейностите, организирани за отбелязване на Европейската седмица. Ако имате идея за дейност за повишаване на осведомеността или искате да стартирате по-дългосрочен проект за безопасност и здраве, който да обвържете с кампанията „Здравословни работни места за всички възрасти“, Европейската седмица може да бъде идеалният момент да привлечете заслужено внимание за вашето събитие.

Организирани от EU-OSHA и нейните партньори, Европейските седмици през 2016 и 2017 г. ще имат за свой лайтмотив темата на кампанията, а дейностите ще бъдат съсредоточени върху повишаване на осведомеността относно важността на балансирания трудов живот.


Сподели:


big_logo4big_logo6big_logo7big_logo3big_logo2big_logo6
дизайн и програмиране: УебДизайн