начало » новини » СТМ „Вита Инженеринг” взе участие в Първат...

СТМ „Вита Инженеринг” взе участие в Първата национална конференция по трудова медицина, работоспособност и безопасност при работа
18.05.2015

Ръководителят на СТМ „Вита Инженеринг” д-р Мария Чернаева взе участие в Първата национална конференция по трудова медицина, работоспособност и безопасност при работа. Конференцията се проведе на 15 май в Хотел София Балкан.


 


Основна цел на събитието бе да се обединят заинтересованите страни за осигуряването на здраве и безопасност на работещите чрез законодателни инициативи, академично обучение, добри научноизследователски практики за профилактика и за промоция на здравето, като се даде отговор на предизвикателствата пред проблеми на работната сила и за социалната им защита.


 


Пленарно участие в Конференцията взеха представители на Световната здравна организация (Департамент Обществено здраве, Социални и екологични здравни детерминанти), Международната организация на труда (отдел Законодателство по здраве и безопасност при работа); Международната комисия по трудова безопасност (ICOH), Министерството на труда и социалната политика (ИА ГИТ), Министерството на здравеопазването (Дирекция Обществено здраве), Българския лекарски съюз, КНСБ, СБУ, КТ Подкрепа.

Сподели:


big_logo4big_logo6big_logo7big_logo3big_logo2big_logo6
дизайн и програмиране: УебДизайн