начало » новини » СТМ „ВИТА ИНЖЕНЕРИНГ” УЧАСТВА В СРЕЩА НА П...

СТМ „ВИТА ИНЖЕНЕРИНГ” УЧАСТВА В СРЕЩА НА ПРОЕКТ „ЗДРАВИ НА РАБОТНОТО МЯСТО”
19.02.2015

Вчера екипът на СТМ „Вита Инженеринг” участва в среща на Проект „ЗДРАВИ НА РАБОТНОТО МЯСТО: Трансфер на стандарти и практики за здравословна работна среда”.


 


Проектът се осъществява по инициатива на Българо-румънската търговско-промишлена палата в партньорство с Health Promotion Switzerland организация с делегирани правомощия от държавата да провежда в Швейцария политиката за здравето и здравословния начин на живот. Той е финансиран от Фонд за партньорство и експертна помощ на Българо-швейцарската програма за сътрудничество.


 


Целта на проекта е да направи трансфер на ноу-хау и експертен опит в здравния мениджмънт и профилактика на здравето на работното място от Швейцария. Проектът се стреми също към въвеждане на практики, политики и стандарти за управление на здравето на работното място, основани на швейцарския опит.


 


Ключов елемент е адаптирането и подготовката за въвеждане в българските компании на Friendly Work Space Label швейцарска марка, доброволен стандарт за фирми, които прилагат успешно здравен мениджмънт на работното място и покриват определени за това критерии.

Сподели:


big_logo4big_logo6big_logo7big_logo3big_logo2big_logo6
дизайн и програмиране: УебДизайн