начало » новини » „Вита Инженеринг” стартира уебсайт по случ...

„Вита Инженеринг” стартира уебсайт по случай Деня на труда
01.05.2012

По случай Деня на труда Службата по трудова медицина „Вита Инженеринг” стартира своя официален уебсайт http://www.stm.vita.bg/


 


Освен представяне на „Вита Инженеринг”, страницата дава още информация за предлаганите от службата по трудова медицина услуги и оферти. Уебсайтът стартира с базова информация относно същността и екипа на компанията, като, разбира се, предстои разширяването му с актуални теми и информация относно проектите на „Вита Инженеринг”.


 


Службата по трудова медицина е структурно звено на „Вита Инженеринг” ЕООД и е създадена през 2000 г.


 


„Вита Инженеринг” консултира и подпомага работодателите за прилагане на превантивните подходи за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд и за въвеждане на принципа за постоянното подобряване на управлението на дейностите по здраве и безопасност. Основните функции на СТМ са:


 


        Наблюдение, анализ и оценка на здравното състояние във връзка с условията на труд на всички обслужвани работещи, включително и на тези с повишена чувствителност и намалена резистентност.


        Участие в извършването на оценката на риска на здравето и безопасността на работещите съгласно изискванията на нормативните актове за осигуряване на здраве и безопасност при работа.


        Участие в изпълнението на програми за обучение на ръководния персонал, на работещите и на техните представители по правилата за осигуряване на здраве и безопасност при работа и спазването на изискванията за безопасна работна практика.


 


За допълнителна информация:


Тел: 02/960 49 94

Сподели:


big_logo4big_logo6big_logo7big_logo3big_logo2big_logo6
дизайн и програмиране: УебДизайн