Новини

Националната конференция „Безопасни и здравословни условия на труд в цифровата ера“

23.10.2023
На 23 октомври, 2023 г. в София се откри националната конференция "Безопасни и здравословни условия на труд в цифровата ера". С това страната ни се присъединява към Европейската кампания "Здравословни работни места" на Европейската агенция по безопасността и здраве при работа. За периода 2023 –  2025 г. е тя посветена на управлението на рисковете, произтичащи от цифровите устройства и технологии, използвани на работното място.

Кампанията е насочена към визията за нулева смъртност при работа на Европейската комисия, както и с основните социални права, прокламирани в ЕС, сред които основното е правото на работниците на здравословна, безопасна и добре адаптирана работна среда. Това сподели след форума инж. София Костадинова от СТМ ВИТА инженеринг, която участва в събитието.В инициативата се включиха представители на Главната инспекция по труда, министерства, Националния осигурителен институт, Икономическия и социален съвет, национално представителните организации на синдикатите и работодателите, както и специалисти в областта на безопасността и здравето при работа.
Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Служба по трудова медицина "Вита Инженеринг"

гр. София 1505
ул. "Драговица" №9 (Вита База 1)
Телефони:
+359 2 960 49 94
+359 888 500 245
Е-mail: [email protected]

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах