Новини

СТМ Вита участва в Националната конференнция "Здравословни работни места за всички възрасти"

31.10.2016
На 26 октомври 2016 г. в София се проведе Национална конференция Здравословни работни места за всички възрасти. Събитието е част от Европейската седмица по безопасност и здраве при работа. На събитието присъства и екипът на СТМ Вита инженеринг.

 Провеждана всяка година през октомври (календарна седмица 43), Европейската седмица за безопасност и здраве при работа е връхната точка на всяка кампания за здравословни работни места. Със стотиците събития за повишаване на осведомеността, провеждани в целия ЕС и извън него, и с допълнителните стимули за отразяване в медиите, това е идеална възможност да се включите в кампанията.

Специални прожекции на филми, събития в социалните мрежи, конференции, изложби, състезания и обучения са само част от дейностите, организирани за отбелязване на Европейската седмица. Ако имате идея за дейност за повишаване на осведомеността или искате да стартирате по-дългосрочен проект за безопасност и здраве, който да обвържете с кампанията „Здравословни работни места за всички възрасти“, Европейската седмица може да бъде идеалният момент да привлечете заслужено внимание за вашето събитие.

Организирани от EU-OSHA и нейните партньори, Европейските седмици през 2016 и 2017 г. ще имат за свой лайтмотив темата на кампанията, а дейностите ще бъдат съсредоточени върху повишаване на осведомеността относно важността на балансирания трудов живот.
 
Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Служба по трудова медицина "Вита Инженеринг"

гр. София 1505
ул. "Драговица" №9 (Вита База 1)
Телефони:
+359 2 960 49 94
+359 888 500 245
Е-mail: [email protected]

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах