Новини

IV-тата Международна конференция по БЗР

09.06.2021
IV-тата Международна конференция по БЗР тема "Мисли позитивно, но бъди негативен!" се проведе от 19 до 21 май в к.к. Боровец.

Събитието се провежда по на всеки две години, като целта е обмяната на опит и споделяне на добри практики на международно ниво. Макар и да нямаше мащабите, на които сме свикнали, организаторите спазиха традицията и конференцията се състоя. На събитието присъстваха представители на големи, малки и средни бизнеси в страната. Някои от победителите в Годишните национални награди 2020 година взеха участие като лектори и своите добри практики в борба с Ковид -19.

Г-н Деран Уилямс от ЕБВР представи Безопасната работа във водния сектор. Представителят на Германския социално осигурителен институт запозна участниците с добри практики в сектор за храни и хотелиерство. Актуална за обстановката в целия свят беше темата на Малкълм Макинтайър от Институция за безопасност и здраве при работа – IOSH „Безопасно възстановяване – безопасна и здравословна работа по време на пандемията и подготовка за възстановяване“.

Думата взеха носители на Годишните национални награди по БЗР 2020 г., за да разкажат за техните нововъведения с оглед на епидемичната обстановка.


Снимка:
ЦБЗР

 "За мен беше изключително интересно да науча как големи европейски компании са се справили с предизвикателството Ковид-19 без да прекъсват работата. След месеците на изолация особено ценен за мене беше личният контакт с колеги – доказани професионалисти в областта на здравето и безопасността при работа. Споделеният опит и добрите практики ще допълнят пакета от услуги на Службата по трудова медицина, в която работя“, сподели инж. София Костадинова от СТМ Вита Инеженринг."
 
Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Служба по трудова медицина "Вита Инженеринг"

гр. София 1505
ул. "Драговица" №9 (Вита База 1)
Телефони:
+359 2 960 49 94
+359 888 500 245
Е-mail: [email protected]

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах