Новини

Връчване на Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа 2019

05.03.2020
Конкурсът Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа 2019 се проведе на 28 февруари 2020 г в столицата. Събитието се организира от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" с подкрепата на Изпълнителна агенция "Главна инспекция по труда".

Кандидатите в конкурсната програма и тази година бяха разделени в три групи – големи, средни и малки предприятия, според броя на заетите в тях лица.

На церемонията по награждаването присъстваха министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, зам.- министри, изпълнителният директор на ИА "Главна инспекция по труда" Румяна Михайлова, както и представители на международни организации, свързани с безопасността при работа.


В събитието, посветено на добрите практики в областта на безопасните и здравословни условия на труд взе участие и инж. София Костадинова от СТМ Вита Инженеринг.

 
Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Служба по трудова медицина "Вита Инженеринг"

гр. София 1505
ул. "Драговица" №9 (Вита База 1)
Телефони:
+359 2 960 49 94
+359 888 500 245
Е-mail: [email protected]

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах